Vardagslyx

Vardsgslyx är en sån där sak som jag tror att det är väldigt lätt att man tänker på men ändå glömmer bort. Därför är jag en stark förespråkare för varadgslyx i alla dess former och jag tycker som sagt att man ska njuta av allt här i livet, stort som smått.

Imorse lyxade jag till det med en morgon tillsammans med min älskade lillasyster. Hon ringde mig igår och berättade att sjukgymnasten sagt att anledningen till att hon har fått ont i ryggen är att hon inte är tillräckligt stark i musklerna i baksida lår och rumpa. Hon frågade om jag ville hjälpa henne att hitta några övningar som hon kan köra hemma för att stärka upp dessa muskler, och det ville jag såklart.

Vi möttes på gymmet och körde ett lugnt pass med fokus på att utföra övningarna korrekt och att verkligen hitta kontakten i rätt muskler. Vi lånade en gruppträningssal och det var verkligen lugnt och skönt. Eftersom det är påskvecka så var det ganska folktomt både i gymmet och omklädningrum, så man kunde fixa sig iordning utan att känna den där vanliga stressen.

Efter träningen ville jag bjuda henne på en härlig frukost, så vi gick till Reload Superfood som nyligen har öppnat på Sergelgatan. Tidigare fanns de bara på Sveavägen, men nu har de öppnat upp inne i stan också och det jublar jag för. Jag älskar deras acai bowls och det blev såklart en varsin sådan. De har även matiga sallader och massor av raw food bakverk som ser helt magiska ut. Perfekt om man vill äta nyttigt, men ändå få njuta av en mysig fika.

Det här var verkligen en härlig start på dagen. Ja, jag kom lite senare till jobbet än vad jag brukar göra, men jag har flextid så det gör ingenting. Att sitta kvar lite längre än vanligt känns ändå som ett ganska litet pris att betala för att få börja dagen såhär. I vanliga fall skyndar jag mig iordning och äter sedan frukost framför datorn på jobbet, men det här slår ju det med hästlängder. När jag gick mot kontoret så kände jag på en gång hur lugn jag var i kroppen. Jag ska verkligen försöka att bli bättre på den här typen av vardagslyx och jag kan verkligen rekommendera er att också ta er tid till att göra det 🙂

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.