Tusen bollar i luften

Hej mina hjärtegull, hoppas att ni mår bra! Jag mår toppen, men jag tror att min kropp börjar påverkas av hur min agenda har sett ut under de senaste veckorna. Min TODO-lista känns oändligt lång och det känns som att jag har tusen bollar i luften. Jag har nog aldrig haft så mycket att göra på jobbet som jag har just nu, det har varit mycket problem med saker som jag är ansvarig för och jag har mest sprungit omkring och släckt bränder känns det som. Utöver allt ”det vanliga” på jobbet så försöker jag också förbereda mig på att jag faktiskt bara har 8 arbetsdagar kvar på mitt nuvarande jobb. Nästa vecka är min sista vecka på kontoret och jag vill verkligen få till ett snyggt avslut med ordentliga överlämningar osv.

Allt detta försöker jag kombinera med sociala medier och samarbeten, träning, fix i nya lägenheten och att ha tid för Daniel, min familj och vänner. Det har nog bara blivit lite mycket helt enkelt och jag känner hur min kropp är trött. Imorse kom jag inte upp ur sängen förrän 8, något som i stort sett aldrig händer annars. Som tur är så är det bara en dryg vecka kvar och sen åker vi ju på semester. 17 dagar i solparadis, det om något känns som en härlig morot 🙂

Puss på er!

Det är något med den här outfiten som ger mig lite Gossip Girl-vibbar.. antagligen skjortkragen och färgkombinationen.. jag gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.