The little things

Hej mina hjärtan!

Nu när vi har rullat in på ett nytt år så vill jag tipsa er om en väldigt enkelt, men ändå så underbar grej som jag har gjort de senaste åren. Det enda du behöver är någon slags burk eller ask, post-it-lappar/papper och en penna. Det du ska göra är att du under hela 2017 ska skriva ner på en lapp när du har gjort eller varit med om någonting som du vill minnas, någonting som gjorde dig glad och fick dig att må bra.

Det kan vara större saker som att börja på ett nytt jobb, köpa ny lägenhet eller åka på en resa, men jag tycker nästan att det är ännu viktigare att skriva ner alla små saker som sker. Den där spontana middagen med vännerna, en mysig biokväll, ett nytt rekord inom träningen, vinkvällen, söndagsbrunchen eller en fin komplimang som gjorde dig glad. Det finns inga rätt eller fel, för det är helt upp till dig själv vad du väljer att skriva ner.

Skriv ner på en lapp som du viker ihop och lägger ner i din låda. När året är slut så läser du alla lapparna och får på så vis en fin återblick av alla de bästa stunderna du har haft under året. Hur härligt är inte det?! Om du vill kan du skriva datum på lapparna och är ni flera i hemmet som vill göra det så kan ni ha olika färger på lapparna 🙂

Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.