Snökaos och världskaos

Ja, imorse var det inte så värst roligt att gå upp ur sängen vill jag lova er. Klockan ringde strax efter halv sex och när jag tittar på telefonen så ser jag att min dejt blivit tvungen att ställa in dagens benpass. Hissen var trasig och när jag kom ut så möttes jag av en horisontellt piskande snöstorm, men jag krigade mig till tunnelbanan, som såklart var en dryg halvtimme försenad. Jag kom i alla fall fram till gymmet, körde ett väldigt tidseffektivt benpass innan det var dags för jobb.

Men oavsett vädret och annat skit, så är det ändå småpotatis i jämförelse med vad som hände i USA idag. Vi har kommit så långt och vi var så nära att skriva historia igen, men istället gör vi såhär. Det är hjärtskärande och riktigt jäkla skrämmande tycker jag.

Nåväl, det gäller att fokusera på de positiva sakerna som man har i livet en dag som den här. Idag har kvällen spenderats på soffan och jag tänkte faktiskt hoppa i säng inom en timme, för jag har kämpat med att hålla mig vaken i flera timmar redan. Däremot har jag bestämt mig för att imorgon blir en bättre dag, en dag med härligare stämning och bättre energi.

Vi hörs imorgon, puss!

Såhär såg det ut strax utanför vårt hus när jag var påväg hem från jobbet idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.