Rehab

 

Hej hjärtan! Det har varit lite tyst här de senaste dagarna för jag har tyvärr gått och blivit sjuk igen. Jag mådde prima hela helgen fram tills söndag kväll när jag började få lite känningar i halsen. När jag vaknade igår kunde jag inte svälja för att det gjorde så ont i halsen och då visste jag att jag inte hade något annat val än att sjukanmäla mig.

Jag sover drygt 12h om dygnet och proppar ingefära i allt jag kan i hopp om ett mirakel. Idag mår jag mycket bättre så jag hoppas att det hjälper. Det känns så trist att bli sjuk just den här veckan, för jag har så mycket roliga saker inplanerade. Imorse missade jag träning+fotografering med mitt tough viking gäng och imorgon missar jag antagligen Bellmanstafetten med jobbet också.

Även om det är tråkigt om jag missar Bellman imorgon så vill jag verkligen inte missa Tough Viking som är på lördag. Jag ska göra allt jag kan för att bli frisk och återhämta mig ordentligt, det är ju trots allt ganska många dagarn kvar. Tills dess ska jag fortsätta chilla på soffan. Jag har redan avverkat en hel säsong av Orphan Black på Netflix, så nu måste jag hitta något nytt att titta på igen 🙂 Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.