Måndag

 

God morgon! Jag måste erkänna att det fortfarande känns väldigt ovant att vakna upp och inte gå till jobbet.. Jag slutade ju på mitt förra jobb precis innan vi åkte till Sri Lanka och nu är jag ledig fram tills att jag börjar mitt nya jobb den 26 mars, så jag är ledig rätt länge 😛 Men det är inte ofta man byter jobb och jag ville passa på att hinna vara ledig här hemma, ta det lugnt och verkligen vila upp mig.

En del i att vila upp mig är att jag måste få bättre ordning på mina sömnrutiner. Jag sover verkligen på tok för lite i vanliga fall, så det här känns som ett bra tillfälle att försöka ändra på det. Sen vi kom hem i förra veckan har jag sovit minst 8 timmar varje natt och det är för mig helt fantastiskt. Inatt har jag sovit över 9 timmar och det känns helt magiskt 🙂

Nu under morgonen/förmiddagen ska jag fixa med lite jobb och sociala medier. Sen ska jag åka in till stan för att träna och få mina ögonbryn fixade och efter det har jag en dejt med bestie Michaela. Hon är mammaledig så det är perfekt nu när jag också är ledig på dagarna 🙂 Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.