Magsmärtor från helvetet

Ja usch, idag gör jag inte många knop. Strax före midnatt igår fick jag så sjuka magsmärtor att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och magen var såklart stor som en kanonkula. Jag skrek och grät om vartannat och när det inte blivit bättre på en timme ringde Daniel till sjukvårdsupplysningen. De rekommenderade att vi åkte in till akuten, men precis då kände jag hur det började släppa lite lätt och jag somnade äntligen av ren utmattning tror jag.

När jag vaknade imorse mådde jag fortfarande dåligt så jag blev tvungen att sjukanmäla mig. Jag har i stort sett sovit hela dagen och när jag varit vaken har jag tittat på Greys Anatomy och försökt att äta lite. Nu på kvällen har jag fortfarande lite ont och förstår verkligen inte vad smärtorna beror på. Jag mår i alla fall mycket bättre så jag hoppas att allt är bra igen till imorgon 🙂

En reaktion på ”Magsmärtor från helvetet

  1. Heej! Din blogg får träning att se härligt ut, och de är sällan jag tycker det ;P jag ska faktiskt köpa på mog ett gymkort imorgon och håller med dig, man vill känna sig lite träningssnygg! Jag har dock vääääldigt svårt att hitta tights som inte lyser igenom på rumpan, näs man börjer sig osv, de gör i sin tur att jag måste hitta långa träningstoppar vilket är svårt. Men hur är dina tights på bildeb? Lyser dom igenom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.