Like a BOSS

PEPPELIPEPP!

Hej mina hjärtan! När jag vaknade imorse så kände jag att även om den här världen som vi lever i må vara helt sjuk, så ska vi ju ändå fortsätta att leva i den, eller hur?! Därför kan vi väl försöka göra det bästa av situationen och se till att njuta av allt det som trots allt är bra? Allt det där som vi älskar och som får oss att må bra.

Så jag krigade mig upp i ottan för att få börja dagen med ett träningspass. Eftersom jag gick upp så tidigt igår, så låg jag faktiskt i sängen strax efter 22, något som aldrig händer annars. Jag kom fram till ett folktomt gym och kunde i lugn och ro köra mina intervaller. Efter det körde jag lite styrketräning för överkroppen och avslutade med stretching 🙂

Trots att jag var iväg och tränade innan jobbet, så var jag bland de första på plats på jobbet och det kändes så skönt att komma in där full av energi och så laddad för dagen. Så vad hade jag på schemat idag? En arbetsdag full av möten, en lunchföreläsning på temat ”Kan idrott förändra världen?” och sist men inte minst: MASSAGE (typ det viktigaste, haha). Efter jobbet gick jag en liten runda på stan i jakt på vinterskor och jag tror faktiskt att jag hittade ett par. Nu tänkte jag äta hemmagjord chicken tikka masala med naan bröd och bara njuta av den här kvällen. Dagens känsla: like a boss!

Puss!

selfie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.