Julbord @ Såstaholm

I lördags var jag på mitt första julbord någonsin, haha. Jag fick försvara det både en och två gånger, men jag vet verkligen inte hur det kommer sig att jag aldrig har varit förut. Vi var i alla fall ett stort gäng på 14 pers och hade bestämt att vi skulle ha ”Ugly christmas sweater” tema, vilket var väldigt kul. Daniels tröja hade till och med blinkade ljus, så vi fick ganska mycket uppmärksamhet, haha.

Vi var på Såstaholm slott som ligger ute i Täby kyrkby. Sillen och den kalla fisken var helt magiska, de hade bland annat en prästost-sill som var to-die-for. Jag brukar bara gilla krämiga sillsorter, men den här gillade jag starkt. Efterrättsbuffen gick inte heller av för hackor, men den varma maten blev jag lite besviken på. Det fanns inte så mycket att välja på och av det som fanns så var det inget som direkt stack ut.

Jag hade väldigt höga förväntningar efter att ha fått höra att det skulle vara väldigt bra där, så jag blev lite besviken faktiskt. Även om fisken och efterrätterna var bra, så känns det ju ändå som att varmrätterna är huvudattraktionen, haha. På det stora hela så var det ändå en väldigt trevlig kväll med bra sällskap och fula tröjor 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.