Jobb hemifrån och påskledigt

Hej hjärtan!

Hörrni nu är det snart påsk. Är inte det lite galet? Jag som tyckte att 2017 precis började. Vi hade halvdag på jobbet idag så vi bestämde oss i mitt team att alla skulle lyxa till det med att jobba hemifrån. Jag ville känna att jag hade större delen av dagen framför mig efter att jag jobbat klart så jag gick upp ganska tidigt. Nu har jag jobbat klart, stängt av jobbdatorn och är redo för lite ledighet.

Eftersom jag jobbar på kontor så är jag ledig fram tills på tisdag, dvs 4,5 dags ledighet från och med nu, woop woop 😀 Det ska faktiskt bli väldigt härligt att vara ledig och inte åka iväg som vi annars brukar göra, men jag känner på en gång att jag måste skaffa mig lite planer. Jag ska träffa bestie Michaela på måndag, men fram tills dess har jag i stort sett inte en enda plan. Härligt? Absolut, men eftersom jag typ är världens mest rastlösa människa så ger det mig också lite panik, haha.

Jag ska i alla fall börja med att få i mig lite mat och sen får vi se vad det blir av mig 🙂 Förresten, hur fint är inte påskägget som jag fick av min syster igår?! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.