Hej nya bloggen

Hej och välkommen till min nya blogg 🙂

jag har känt länge att det har varit dags för ett namnbyte för mig, både på instagram och bloggen och när det nu har blivit nytt år så har jag äntligen fått ändan ur. Nu ligger alltså bloggen här på en ny adress (feliciashappyplace.se) och mitt nya instagram-namn är samma, dvs @feliciashappyplace. Dels kände jag att jag ville flytta bloggen till en egen domän där jag själv kan hantera allting och har tillgång till alla möjliga inställningar (sånt som jag tycker är roligt, eftersom jag är en liten kodapa), men jag ville också synka så att jag hade samma namn på båda ställena.

Den största anledningen till namnbytet var ändå att jag kände att varken fitnessfelicia (som bloggen hette) eller eatsleeplift.repeat (mitt gamla instagram-namn) kändes rätt längre. Jag minns att det kändes så rätt när jag skapade de kontona, för då fanns det bara fitness och styrketräning i min skalle. Det kanske inte är världens grej egentligen, men för mig är det ändå viktigt att jag kan stå för namnet, att det står för samma sak som det jag vill förmedla.

Jag funderade ett bra tag, men sen så kom det bara till mig, såklart det ska vara feliciashappyplace. Jag vill ju sprida positiv energi och glädje så mycket som det bara går och det tycker jag ändå framgår i det nya namnet 🙂 Jag säger hejdå och tack för de här åren till myshowroom och så hoppas jag att ni vill fortsätta att följa mig här och på instagram: @feliciashappyplace

Jag har fått hit några av mina gamla inlägg, men hela arkivet kommer så småningom, förhoppningsvis i nästa vecka. Vissa saker med design osv tänkte jag fortsätta att finputsa på, men säg gärna till om något verkar knasigt.

Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.