En heldag med Honom

Hej hjärtan!

Igår hade jag en så himla mysig heldag med Daniel. Vi har inte hunnit umgås så mycket den här veckan, så i fredags så jag att jag paxade honom hela lördagen 🙂 Jag tror att det är viktigt att man tar sig till tid att verkligen umgås med sin partner, för det är så lätt hänt att man glömmer bort det, eller tar varandra för givet. Ofta ses man ju varje dag, även om man inte umgås.

Vi tog en ordentlig sovmorgon och åt en rejäl frukost. Sen klädde vi på oss och gick ut på promenad i några timmar. Det var svinkallt ute, men solen sken och vädret var så himla fint. Vi gick runt i Bromma och drömde oss bort till vårt framtida hus, haha.

 

Sen åkte vi till ett café för lunch och varm choklad, ett oskrivet måste när man har varit ute i kylan så länge 😉 Vi delade på en sallad och en carbonara, man vill ju inte bara äta kall mat när man är kall.

Efter det åkte vi in till stan på en spontan-bio där vi såg ”Skönheten med allt”. Alltså jag hade inte läst något om filmen innan så jag fick typ en chock, för den var så himla sorglig. Jag satt med gråten i halsen nästan hela filmen och på slutet kunde jag inte stå emot längre, så då lät jag bara tårarna rinna. Så ja, filmen var väldigt sorglig, men den var definitivt sevärd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.