Bucket List för Sommaren 2017

Hej lovies. Vet ni vad? Jag och Daniel har gjort en BUCKET LIST FÖR SOMMAREN 2017! Hur kul?! Det är så lätt hänt tycker jag att man känner sig oinspirerad att hitta på något när helgen väl kommer, men förhoppningsvis kommer det här att hjälpa till lite 🙂

I söndags skulle vi bocka av den första punkten: åka och plocka våra egna jordgubbar. Vi krigade ut till Södertälje och jag var sååå pepp, men ja, det gick ju sådär kan man väl säga.. när vi kom fram började det spöregna och vi fick veta att alla jordgubbar för dagen redan blivit plockade (hur är det ens möjligt?!?) Sån jäkla fail!

Hon som var ansvarig tyckte lite synd om oss, så vi fick gå ut på fältet och kika om vi kunde hitta jordgubbar att plocka och då passade jag minsann på att äta en jordgubbe. Den var inte ens mogen och jag blev blöt av regnet, men ändå – jag hade plockat jordgubben själv, haha.

För övrigt så verkar det ju jäkligt onödigt att betala dubbla kilopriset för jordgubbarna man plockat själv än de som man kan gå och köpa i affären. Fick höra att det är ett dåligt jordgubbsår i år, men vad vet jag. Nåväl, jag hoppas att vi får bättre lycka med övriga punkterna på vår bucket list, för jag tänker inte ge upp 😛 Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.