Bloggen är tillbaka!

Äntligen! Återuppstånden från de döda och förhoppningsvis här för att stanna, kände jag att det var dags att blåsa liv i bloggen igen. Det har liksom kliat i fingrarna ett bra tag nu och jag har verkligen saknat att skriva. Absolut, det blir ju några ord även på Instagram-inlägg, men det är annorlunda. Att blogga känns kreativt på ett helt annat sätt och jag älskar det.

Även om just den här bloggen har ett gammalt arkiv med inlägg, så blir det här ändå en nystart och jag funderar på vad jag vill blogga om.. Kanske lite ofrånkomligt får det mig att tänka tillbaka på mina tidigare bloggar. Den första blogg jag hade (vi snackar typ 2005) innehöll nästan bara ord och inga bilder. Det var en ”poetisk mix” av sorgliga låttexter och egna texter om känslor. Om knepig tonårskärlek och brustna hjärtan. Det var ärligt och väldigt ofiltrerat.

Nästa blogg var en reseblogg som jag skrev tillsammans med en KTH-vän när vi båda skulle iväg på utbytestermin utomlands, han till Frankrike och jag till Singapore. Tyvärr tror jag att vi fick fullt upp med både plugg, fest och kärlek för det var inte många inlägg som publicerades där. Lite synd, för jag hade älskat att nu 10 år senare gå tillbaka för en liten trip down memory lane.

Sen hittade jag min kärlek till träningen och den bloggen hette såklart (skämskudde) ”Fitnessfelicia”, haha. Det var mest träningspass och recept på supernyttig mat om jag inte minns fel. Scrollar du allra längst tillbaka i arkivet här så går det nog att hitta några inlägg från den tiden även på den här bloggen, som har innehållit en mix av alla de tidigare bloggarna. Och när jag tänker efter så är det nog så jag vill att den ska förbli.

Jag vill skriva om känslor och vardagstankar, dela med mig av träningspass och recept och såklart: göra härliga reseguider till platser vi besöker. Som en liten gottepåse med allt det jag gillar mest helt enkelt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.