Var större än dina motgångar

God morgon mina hjärtegull!

Hoppas att ni har haft en toppenhelg, det har jag haft. Daniel var bortrest på jobb större delen av förra veckan, så jag har fått välbehövd tid med honom. Imorse åkte han iväg igen, men han kommer hem redan imorgon som tur är 🙂

Imorse vaknade jag full av energi och redo för ett svettigt konditionspass. Det händer inte direkt ofta att jag är taggad på det, så jag var överlycklig. Men (!) när jag ska gå av tunnelbanan så inser jag att jag har fått en låsning i ryggen som är så vidrig att jag knappt kommer av tuben.

Jag fick verkligen kämpa för att bära med mig mina väskor. Så vad gör jag? Åker jag hem och lägger mig igen? Jag övervägde det en microsekund innan jag sa HELL NO! Jag gick till gymmet ändå och körde ett långt rehab-pass med triggerpunktsboll, foam rolling och massor av stretch. Nu efteråt så känns det mycket bättre och det är bara att hoppas på att det fortsätter att gå åt rätt håll.

Vet ni, vi kommer alltid att ha olika motgångar här i livet, stora som små, men vi kan inte bara lägga oss platta för det. Vi måste vara större och starkare än våra motgångar, eller hur? 🙂 Bra! Så, nu ser vi till att ha en magisk måndag, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.