Upside down

Jag tänkte lägga upp den här bilden på Instagram och googlade runt på citat som hade att göra med att vara uppochner, då hittade jag ett citat som jag verkligen fastnade för:

”Some of us aren’t meant to belong. Some of us have to turn the world upside down and shake the hell out of it until we make our own place in it.” 

Jag vet inte riktigt varför, men det kändes väldigt träffande på något sätt. Jag pratar väldigt ofta och öppet med mina vänner och jag får känslan av att det är många som ibland kan känna att man inte riktigt vill följa den ”traditionella” vägen, att man inte riktigt vet vad man vill göra, eller helt enkelt känner sig lite vilsen. Då tycker jag att det är väldigt viktigt att man påminner sig själv om att det inte finns något fel i det. Det är helt okej att gå sin egen väg och det är helt okej att inte ha hela sitt liv planerat, man behöver inte veta svaret på alla sina frågor.

Det här kanske låter lite flummigt, men det jag menar är kort och gott: försök att inte bry dig för mycket om vad andra tycker är rätt, för dom är inte Du. Lyssna på dig själv och gör det som du brinner för, det som får just dig att må bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.