Put your positive pants on

Förra helgen köpte jag ett par nya jeans på Zara som jag är helt kär i. Visst är dom fab?! 😀

“Loose fit” stod det på lappen och jag sken upp, för jag hade så länge drömt om ett par ljusa, slitna jeans som satt sådär härligt löst, som var såna där “boyfriend”-jeans. När jag väl stod i provrummet med byxorna på så satt de ju inte alls löst. De satt svintight, precis som alla andra jeans jag provat. Först blev jag lite besviken, men sen tog jag mig en andra titt i spegeln och erkände för mig själv att jeansen satt väldigt bra ändå – även om de inte satt som det kanske var menat.

Det tog mig säkert 100 par jeans innan det slog mig, men nu har jag äntligen fattat att de där boyfriend-jeansen är nog inte för mig, för de passar inte min kroppsform. Och det säger jag inte för att trycka ner mig själv eller min kropp på något som helst sätt, utan bara för att det är verkligheten. Boyfriend-jeansen hade nog suttit bättre om jag hade varit lite mindre kurvig, men istället för att gråta över det så jublar jag över alla andra plagg som jag vet att mina kurvor kan rocka.

Och det är det som är grejen, vi måste lära oss att inte jämföra oss så mycket med alla andra. Vi måste lära oss att rocka våra kroppar oavsett kroppsform, att älska dem för vad de är och för alla fantastiska saker som de kan åstadkomma. Jag tror verkligen på att dels klä sig efter sin kroppsform, men också på att klä sig i kläder som man trivs i. I slutändan så är det ju bara det som det handlar om, att du ska känna sig bekväm och snygg i dina kläder och i din kropp, för du är så himla fantastisk! 

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.