Lyssna på kroppen, men var ärlig mot dig själv 

God morgon hjärtegull!

Såhär strax före jul så känns det som att man hittar pepparkakor och choklad runt varje hörn, haha. Då tycker i alla fall jag att det inte är helt lätt att äta hälsosamt. såhär, Det kan ju kännas lite jobbigt, men om man tänker efter så inser man ändå att det ju faktiskt bara handlar om några få dagar om året, så det kanske inte är hela världen heller? Svar: nej, det är det inte.

Herregud, ät några peppisar och var glad. Bränn av ett träningspass också så blir du lite extra glad. Eller gör det inte. Personligen älskar jag kombinationen av att äta hälsosam mat som boostar kroppen, lite snask för själen och så några riktigt svettiga träningspass på det. Poängen är att du ska göra det som Du mår bra av, så lyssna på kroppen – vad säger den? Gör dig själv en tjänst och var ärlig mot dig själv också, för om det här exempelvis är 100e dagen på rad då du säger ”jag hinner inte träna” så kanske det är dags för lite omprioriteringar?

Hörrni, det bästa idag är ändå att idag vänder det, idag går vi mot ljusare tider, mot längre dagar och mer solsken, hur härligt känns det inte att veta det?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.