Du förtjänar att känna dig FAB även när du tränar

God morgon hjärtan,

Hörrni det är ny vecka och jag skulle vilja börja den med att visa er mina nya träningskläder från Aimn, för jag är helt kär. När jag drog på mig dom så slogs jag igen av hur viktigt det är att klä sig i sånt som man känner sig bekväm i, både i vardagen och när man tränar.

Jag hade en lång period då mina träningskläder bara var ett hopplock av kläder som jag hade rensat bort från min vanliga garderob, kläder som jag ansåg vara för fula eller för slitna för att ha på mig någon annanstans än på gymmet. Men seriöst, hur kul tror ni då att det var att träna? Nä precis, inte särskilt roligt alls.

Att ha fina, fräscha träningskläder gör i alla fall mig mer motiverad till att träna. Det gör att jag längtar efter att få ha på mig dom och ser ännu mer fram emot att få träna. Det gör också att jag känner mig snyggare och mer bekväm under mina träningspass och i slutändan så tror jag faktiskt att det gör att träningen går lite, lite bättre.

Gör dig av med dom där gamla slitna träningskläderna, för du förtjänar att känna dig fantastiskt snygg även när du tränar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.