Din kropp älskar dig, det är dags att ge lite kärlek tillbaka

”Min mage kanske korvar sig lite om jag sätter mig ner då och det vill jag ju inte att folk ska se.. vad skulle de tänka om mig då? vem tror jag att jag är? det är nog bäst att jag inte använder kläder som visar magen..”

Jag har spenderat alldeles för många år med precis såna tankar. Under så lång tid har jag gått runt och sagt till mig själv att min kropp inte var tillräckligt fin, att jag inte var värdig det. Men jag känner bara att nu räcker det!

Det gör mig så himla ledsen att veta att jag har gått runt så länge och tänkt så om mig själv, att jag har gett min egen kropp så mycket hat. Det var inte någon annan som sa till mig att min kropp inte dög, det var bara mina elaka tankar om mig själv. Samtidigt så gör det mig glad att jag inte känner så längre, att jag idag kan se en crop top i butiken och tänka ”den måste jag ha, jag kommer att se så fab ut i den”.

Den här röda lilla saken har precis fått flytta in i min garderob och jag är verkligen helt kär i färgen. Och jag kommer att fortsätta rocka mina crop tops, för de ger mig en sån boost av självförtroende och kärlek till mig själv. Vem du än är som läser det här inlägget idag, så hoppas jag verkligen att du förstår att allt det här gäller dig också? Du är så fantastiskt fin och din kropp älskar dig så mycket, det är dags att du börjar ge den lite kärlek tillbaka!

Puss!

En reaktion på ”Din kropp älskar dig, det är dags att ge lite kärlek tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.