Boostas av dina träningskläder

Ni som har följt mig ett tag vet nog att jag förespråkar att man verkligen ska älska sin kropp. För mig är det väldigt starkt kopplat till vad jag har på mig, både till vardags och när jag tränar. Att ha sköna träningskläder som jag känner mig bekväm och fin i är verkligen jätteviktigt för mig, annars tycker jag inte att det är lika roligt att träna. Och hörrni – det ska vara kul att träna.

Jag har sagt hejdå till alla byxor som glider ner så fort jag rör på mig, shorts som glider upp i röven och urtvättade gamla tischor – sånt som jag faktiskt brukade träna i förut. Då tänkte jag inte så mycket på vad jag hade på mig när jag tränade, utan ofta blev det så att mina träningskläder var kläder som jag egentligen borde ha slängt, men tänkte att ”det här kan jag ju använda när jag tränar”. Och det håller ju faktiskt inte i längden, i alla fall inte för mig. På samma sätt som jag noggrant väljer ut vad jag ska ha på mig på dagarna så väljer jag numera i förväg ut en ”outfit” inför mitt nästa träningspass.

Det här kan ju verka ganska ytligt och ja det är det väl, men det gör det inte mindre viktigt för det. Det handlar inte om att någon annan ska tycka att jag är snygg när jag tränar, det handlar bara om hur jag känner mig. Fel träningskläder ger bara ångest, men rätt träningskläder gör att det blir roligt att träna och man känner sig snygg på köpet. Det ger verkligen en ordentlig boost av motivation och glädje tycker jag 🙂

hejdå jante, här kommer jag i min nya, fina sport-bh och känner mig fantastisk! (Sport-bh från Nike, Tights från Fashionablefit for Nelly Sports)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.