Att pigga upp vardagen

God morgon lovies,

Imorse hade jag tänkt bränna av ett löppass, men halsen bråkade med mig igen, så det blev sovmorgon istället 😉 Jag passade på att ta en varm dusch och att verkligen äta frukost hemma vid matbordet i lugn och ro (för det händer nästan aldrig annars haha). Nu känner jag mig faktiskt väldigt utvilad och redo för den här dagen och veckan 🙂

Något som jag märker mer och mer är hur det verkligen är de små sakerna här i livet som gör skillnad. Då menar jag framförallt skillnad i hur jag mår i vardagen och hur glad jag känner mig. För en sån enkel sak som att piffa till en i övrigt väldigt grå måndagsmorgon med nylackade naglar, en krispigt vit skjorta och favoritläppstift.. Det kan göra hela min dag.

Det gör att jag känner mig FAB när jag ser mig själv i spegeln eller tittar ner på mina händer medan de sveper över tangentbordet på jobbet. Ja, det må vara ytligt, men det är ändå så jäkla viktigt. Jag menar, vem vill inte känna sig snygg?!

Vad gör Du för att piffa till dig eller liva upp vardagen? Har Du något tips? Om du inte kommer på något svar, så ge dig själv tiden att faktiskt fundera lite på det. Det är en investering i dig själv och såna saker är aldrig förgäves, glöm inte det.

Nu ser vi till att ha en magisk måndag, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.