Den bästa träningen kommer alltid att vara den som blir av

Morgonträning.

Ett ord som får många att vrida på sig av misär och elände, men som får andra (mig själv inkluderat) att skina av lycka. Jag lovar er att jag är verkligen inte en morgonmänniska, snarare raka motsatsen, för hur tidigt jag än har klivit upp på morgonen, så är jag alltid lika sprallig som en femåring när det väl är dags att sova.

Jag älskar träning och skulle gärna klämma in ett pass varenda dag – så länge kroppen inte säger ifrån förstås, för då vilar jag. Trots det så väljer jag morgonträning alla dagar i veckan av den enkla anledningen att jag verkligen ogillar kvällsträning, det är inte min grej. It doesn’t get my engine running så att säga.

Det är ingen prestige i att träna på morgonen, det är bara det som råkar passa mig, mitt psyke och mitt schema bäst helt enkelt. Och det är just det som det handlar om, att hitta det som funkar för Dig. Morgonträning, lunchträning eller kvällsträning – det spelar ingen roll. Klyschigt eller ej, men den bästa träningen kommer alltid att vara den som blir av!

Over and out, nu ser vi till att ha en magisk dag i vanlig ordning – PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.