Boende i Harrogate: Country Living Hotel St. George

I samarbete med Visit Britain

Resans första stopp var ju Harrogate, där vi bodde på Country Living Hotel St. George. Det låg centralt och eftersom Harrogate inte är så stort var det nära att promenera till det mesta.

Älskar att alla tjejerna har på sig kläder som de lånade från mig här 😀

Hotellet var mysigt och kändes väldigt ombonat. Det var fullt av blombuketter och söta små lådor med saker i. Det var som en slags kombo av gammaldags lantligt och lite mer eleganta sekelskiftesdetaljer, som stuckaturen nere i lobbyn t.ex.

Rummen var luftiga och gick i naturnära färger. Eftersom vi var i England hade jag nog blivit förvånad om det inte funnits te på rummet, men jag älskade de andra brittiska detaljerna såsom väckarklockan, en gammal telefon och den lilla badtunnan med skönhetsprodukter i badrummet.

Ni vet ju att jag ääälskar frukost och speciellt hotellfrukost och frukosten levererade verkligen. Det fanns dels en uppdukad buffé med croissanter, smoothies, juice och färsk frukt. Men twisten var att de också hade en a la carte meny där det gick att beställa olika kaffedrycker, havregrynsgröt, lax med äggröra, fruktsallad osv. Vi var alla väldigt nöjda med både frukosten och hotellet generellt och jag kan verkligen rekommendera det som boende om ni besöker Harrogate 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.