Pannkakor är ju något av det bästa jag vet och jag tycker att vi alla är värda en pannkaksfrukost lite då och då, eller hur?! Därför tänkte jag bjussa på ett lite uppdaterat recept på mina bananpannkakor.
Ingredienser (1 portion, 4 medelstora pannkakor)
- 1 banan
- 2 ägg
- 1 msk fiberhusk (för att de inte ska falla sönder. Går att byta ut mot vetemjöl eller utesluta helt också)
- 1/2 dl valfri mjölk
- Valfritt: 1 krm ekologiskt vaniljpulver
Gör såhär:
- mosa bananen noggrant med en gaffel
- vispa ihop alla ingredienser och låt stå i ca 5 minuter (så att fiberhusket hinner verka)
- Stek på medelhög värme och vänd pannkakorna försiktigt
Nu åt jag pannkakorna med sockerfri hasselnötscreme, bär och kokos. Mums! 🙂
2 reaktioner på ”Pannkaksfrukost”
Jag kan inte låta bli att tipsa om ett recept jag med :). Det var ett HALLELUJAH-moment för mig när jag provade detta istället för ”vanliga” bananpannkakor.
En banan
5-6 ägg
Rejäl matsked nötsmör
Ev vaniljpulver/kanel/kardemumma.
Dagar jag inte känt för nötsmaken så har jag tagit havregryn + bakpulver istället, ibland lite fiberhusk för extra fluff. Prova, du kommer inte ångra dig 💃🏼😘
Åh tack för tipset 😘😘